Opritten

Opritten, tuinpaden & boordstenen

Om uw oprit, tuinpad of boordstenen te laten (her)aanleggen, kan u op de expertise van Grond- en Klinkerwerken Persoons vertrouwen. Daarbij zorgen we voor de nodige stabiliteit en afwatering.

Standaard leggen we voor de fundering een laag aan van steenslag en gestabiliseerd zand van 25 cm dik. Die beschermt uw constructie tegen verzakkingen. Hieronder vindt u alvast een greep uit ons takenpakket:

Oprit in klinkers laten leggen

Met beton-, sier- of kleiklinkers

Oprit met kleiklinkers

Qua materialen heeft u keuze uit onder andere beton-, sier– of kleiklinkers in verschillende groottes. Daarnaast kiest u in welk legverband we de gekozen klinkers plaatsen (bv. blokverband, visgraatverband of halfsteensverband). Heeft u een klus voor ons in gedachten? Geef ons een seintje en wij plannen een afspraak in.

6 % btw op plaatsingskosten

Bij woningen die ouder zijn dan tien jaar, hoeft u slechts 6 % btw te betalen wanneer u een nieuwe oprit laat plaatsen. Kiest u daarbij voor onze klinkers? Dan betaalt u ook daarop maar 6 % btw. Als u al andere klinkers op het oog heeft, kan u die zelf aankopen tegen 21 % btw. Op onze werken betaalt u dan wel maar 6 % btw.